loading...
مهدی یار
مسعود بازدید : 20 دوشنبه 29 مهر 1392 نظرات (0)
در جستجوي آخرالزمان



تد دانيلز (Ted Daniels)، اهل فيلادلفيا، محققي است که زمينه تحقيق اش کمي عجيب مي نمايد: »سال 2000 و موج فرقه هاي مذهبي که آغاز هزاره تازه اي را نويد مي دهند«. او در ماهنامه صد صفحه اي خود از تب هزاره سخن مي گويد. دانيلز در اين صفحات با حوصله تمام از 1100 گروه و فرقه اي که مي شناسد، گفتگو مي کند.

هر هفته که او ادبيات سال 2000 را بررسي مي کند، بيش از پيش بر اين باور ايمان مي آورد که هزاره بعدي، زمان ظهور منجي آخرالزمان است. دانيلز در اين مورد مي گويد: هزاره جديد نوعي حفره سياه ذهني است، اين حفره ذهني به طور مقاومت ناپذيري مردم را به سوي خود مي کشد. دانيلز تحصيلاتش رإ؛ در هاروارد طي کرده و دکترايش را از دانشگاه پنسيلوانيا گرفته است. او معتقد است که زمانه حاضر آماده دريافت نبوتهايي [پيش گوييهايي]1از انواع مختلف است، نبوتهاي جديد مي توانند در بحبوحه تغييرات وسيع اجتماعي ظهور کنند درست زماني که عدم ثبات و پديده هاي غير قابل پيش بيني مردم را در بيم و هراس فرو برده باشند. در بخشي از تحقيقات دانيلز و در پي يک نظرخواهي انجام شده از سوي هفته نامه »يو اس نيوز« اين نکته روشن مي شود که 61 درصد از آمريکاييها بازگشت دوباره مسيح، عليه السلام، را به زمين باور دارند و 59 درصد آنها به آخرالزمان معتقدند. حتي 12 درصد آخرالزمان را براي چند سال آينده پيش بيني مي کنند.

تمام وقت دانيلز صرف طبقه بندي نبوتهايي که امکان ظهورشان وجود دارد، مي شود. او بعد از اينکه اطلاعات را بدقت طبقه بندي کرد، آنها را در اختيار محققان و تاريخ نگاران قرار مي دهد، اگر چه از جهت فلسفي بين گروهها و فرقه هاي گوناگون، اختلافاتي وجود خواهد داشت، اما دانيلز، يک دورنماي اصلي را در همه آنها يکسان مي انگارد: افسانه اي که بر اساس آن اين اعتقاد وجود دارد که زمين به حالت اوليه اش باز مي گردد و عدالت و يکرنگي بر همه جا حاکم مي شود. آن روز ديگر از بدبختي و جنگ خبري نيست. اين انديشه همواره با ظهور قهرماني که همه امور را مرتب مي سازد، همراه است. اما قبل از رسيدن به اين نقطه، بايد جهان مصايبي چون طوفانهاي عظيم، فوران آتشفشانها، سقوط شهاب سنگها و حتي اپيدمي هايي چون ايدز را پشت سر بگذارد.

مسعود بازدید : 21 شنبه 27 مهر 1392 نظرات (0)
اينک آخرالزمان




اشاره :

با توجه به ظهور مسيحيت بنيادگرا در کشور آمريکا و جنگ آمريکا عليه عراق، نظريه پردازان مسيحي همچون جري فالول، مورگان استرانگ، گري فريزر و... نظرات خود را - که غالباً مبتني بر مکاشفات يوحنّا (بخش پاياني کتاب مقدس) است - به مخاطبان القا مي کنند و از طرفي جنگ عراق را شاهدي بر تحقّق پيشگوييهاي کتاب مقدس (انجيل) مي دانند و سعي مي کنند تا بدين وسيله ديدگاههاي راست مسيحي را تبليغ و حقانيّت خود را به جهانيان عرضه دارند. در اين مقاله که از يکي از سايتهاي اينترنتي گرفته شده با واژگاني همچون، آرماگدون، جنگ آخرالزمان، ضد مسيح، ايده هزاره، راست مسيحي آشنا خواهيم شد و همچنين نگاهي کوتاه به نظرات آنها در مورد جنگ عراق و چگونگي تحقق پيشگوئيها در بخش مکاشفات کتاب مقدس خواهيم داشت.

با نتيجه نهايي جنگ در عراق، هم اکنون بسياري از مسيحيان بنيادگرا1 ماجرايي را که هم اکنون بر روي شنهاي باستاني عراق در حال وقوع است پيام آور تحقق پيشگوييهاي کتاب مقدس2 (انجيل) درباره آخرالزمان و بازگشت دوباره عيسي مسيح3، مي دانند، اين عقيده در کتابها، ادبيات، وب سايتها، و حتي فيلمها نيز ديده مي شود.

بعضي ها بر اين عقيده اند که پيش بيني قابل توجهي درباره جورج دبليو بوش وجود دارد، مردي که سخن خود را با يک خطابه مذهبي بسيار قوي و ورزيده القا مي کند، و همچنين عقايد مذهبي و باورهاي ديني را در سياستهاي خارجي اش دخالت مي دهد، پر واضح است که بسياري از حاميان مذهبي بوش، از حوادث عراق به عنوان تحقق يک پيشگويي تعبير کرده اند.

مسعود بازدید : 19 جمعه 26 مهر 1392 نظرات (0)
آخرالزمان را باور کنيم




»آخرالزمان« اصطلاحي است که طي سالهاي اخير بارها شنيده ايم و هر چه پيش مي رويم بر کاربرد آن افزوده مي شود.

گرچه آخرالزمان از اعتقادات خاص شيعه است و ريشه در تفکر اسلامي دارد اما منحصر به مسلمانان نيست و معادلهاي اين کلمه، در اديان ديگر کاربرد وسيع و متنوعي دارد. حتي در مکاتب و مباحث سياسي غير ديني نيز بحثهاي متعددي راجع به آن صورت گرفته است.

آنچه که در بين تمامي اديان و حتي مکاتب غير ديني راجع به »آخرالزمان« مشترک است، اشاره به مقطعي از تاريخ انسان است که در آن، بشر به عالي ترين برنامه و اسلوب اداره زندگي اجتماعي دست يافته و به وسيله آن فصل نويني از همزيستي متعالي توأم با صلح، آرامش، عدالت و رفاه جهاني را آغاز مي کند. تأکيد اديان و فرهنگهاي متأثر از آن بر اجتماع انسانها در قالب »مدينه فاضله«، »آرمان شهر«، »شهر سالم«، »اورشليم«، »اتوپيا« و... دقيقاً مبتني بر همين اعتقاد است. البته يکي از وجوه تمايز اعتقاد به آرمان شهر و جامعه موعود بر پايه اديان الهي با اعتقاد به اين موضوع بر پايه مکاتب دست ساز بشر (مکاتب اومانيستي)، ديدگاه هاي ارائه شده در زمينه ريشه تأسيس چنين جامعه اي است. پيروان اديان آسماني، ريشه آن را در »ظهور منجي آخرالزمان« مي دانند و پيروان ايسمهاي منحرف غير ديني، آن را ثمره سير تکاملي جوامع انساني دانسته و پايان تاريخ مي نامند.1

به هر حال آنچه مسلم و انکارناپذير است، انتظار تمام عالم براي فرا رسيدن روز موعود و نجات انسان از پليديها و زشتيها و آغاز حکومت صالحان بر کره خاکي است و البته مترقي ترين، کامل ترين و صحيح ترين باور، اعتقاد آخرالزماني شيعه مبني بر ظهور امام دوازدهم(ع)، حجت غايب، حضرت ولي اللَّه الاعظم، ارواحنا فداه، مي باشد.

شيعيان براساس وعده هاي داده شده از سوي رسول اکرم(ص) و ائمه طاهرين(ع) منتظر تحقق موعد قيام و ظهور قائم آل محمد(ع) هستند.............

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظرتان راجع به وبلاگ ماچیست؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 13
  • بازدید سال : 54
  • بازدید کلی : 673